6ος ΑΡΑΦΗΝΕΙΟΣ: Εκατοντάδες αιτήσεις συμμετοχής – “Μην το αφήσετε τελευταία στιγμή”

Date:

Share post:

Αυξάνονται όσο πλησιάζει η μέρα διεξαγωγής οι αιτήσεις συμμετοχής στον 6ο Αραφήνειο Δρόμο ο οποίος έχει προγραμματιστεί φέτος για την Κυριακή 15 Μαρτίου.

Σε επικοινωνία με τον ΔΟΠΑΠ μας ενημέρωσαν ότι καθημερινά καταγράφονται δεκάδες αιτήσεις, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένονται και μαζικές συμμετοχές μέσω συλλόγων και σωματείων.

Πέρσι είχαν συμμετάσχει περί τους 700 δρομείς αριθμός ο οποίος εφόσον συνεχιστούν με αυτόν το ρυθμό οι αιτήσεις, αναμένεται να ξεπεραστεί.

Φέτος έχει προβληματίσει αρκετά διοργανωτές και αθλητές το ζήτημα του κοροναϊού. Ωστόσο όπως μέχρι στιγμής δείχνει η εξέλιξη της εξάπλωσης του ιού στη χώρα μας, οι αθλητικές διοργανώσεις δεν αναμένεται να αναβληθούν, κάτι που ισχύει και για τον ΑΡΑΦΗΝΕΙΟ.

Γι’ αυτό το λόγο οι διοργανωτές καλούν τους αθλητές να σπεύσουν να δηλώσουν συμμετοχή έγκαιρα και να μην το αφήσουν τελευταία στιγμή ώστε να αποφευχθούν απρόβλεπτα ηλεκτρονικά προβλήματα.

 

 

spot_img

Related articles

Το μήνυμα του Ιράν στο Ισραήλ: “Μην απαντήσετε, αλλιώς η αντίδρασή μας θα είναι μεγαλύτερη”

Το Ιράν προειδοποίησε το Ισραήλ για μία μεγαλύτερη επίθεση κατά της επικράτειας του, στην περίπτωση, που οι Ισραηλινοί απαντήσουν...

Μέση Ανατολή: η επόμενη μέρα του ιρανικού χτυπήματος στο Ισραήλ

Η επόμενη μέρα των ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ, φέρνει και το κρίσιμο ερώτημα εάν αυτές ήταν απλώς ο...

Φεύγει ο μισθός στα απολύτως απαραίτητα – Ξεμένουν από τα μισά του μήνα λόγω ακρίβειας

Εξακολουθεί να «καλπάζει» η ακρίβεια, παρά τα νέα κυβερνητικά μέτρα, με την συντριπτική πλειονότητα των πολιτών να ξοδεύει το μεγαλύτερο...

Γενέθλια για την Νατάσα Παζαΐτη – Η οικογενειακή φωτογραφία

Σήμερα είναι μία ξεχωριστή ημέρα για την Νατάσα Παζαΐτη, καθώς έχει τα γενέθλιά της. Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού...