Σαράποβα: «Έκανα βιντεοκλήση με 150 από εσάς και θέλω κι άλλο»

Date:

Share post:

Η Ρωσίδα πρώην σταρ του τένις, Μαρία Σαράποβα, αποκάλυψε ένα από τα πιο προσωπικά της δεδομένα, τον τηλεφωνικό της αριθμό, κι ανοιχτά κάλεσε τους θαυμαστές να της στείλουν μήνυμα, καθώς νιώθει λίγο αποκομμένη από τον κόσμο κατά τη διάρκεια της πανδημίας κορωνοϊού.

«Έψαχνα έναν τρόπο να έρθω σε επαφή με όλους εσάς, γιατί την περασμένη εβδομάδα έκανα μια βίντεο συνομιλία με 150 από εσάς και μετά ήθελα κι άλλο», ανέφερε η Σαράποβα σε βίντεο μήνυμά της, στο Instagram.

«Θέλω περισσότερη επαφή κι ένας σημαντικός λόγος γι’ αυτί είναι επειδή είμαστε όλοι σ’ αυτόν το χωρισμό, σ’ αυτή τη φυσική αποστασιοποίηση», ανέφερε, μιλώντας για τις εντολές να μείνουν σπίτι της αμερικανικής κυβέρνησης, κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Οπότε, θέλω να μου πείτε τι σκέφτεστε και εδώ είναι η ιδέα μου. Θέλω να μου στείλετε τι νιώθετε», είπε η Μαρία Σαράποβα.

Το νούμερο της Ρωσίδας πρώην τενίστριας εμφανίστηκε στο σχόλιο κάτω από την ανάρτησή της, με την Σαράποβα να ζητά να τις στείλουν τις σκέψεις τους.

Δείτε το βίντεο:

sputniknews

spot_img

Related articles

Το Άνφιλντ αποχαιρετά τον Γιούργκεν Κλοπ

Έχουμε πολλές φορές αναφερθεί στις όμορφες ιστορίες που «γεννά» το ποδόσφαιρο. Ιστορίες που θα μπορούσαν κάλλιστα να χαρακτηριστούν...

Αντίγραφα των ανθρώπινων οργάνων φέρνουν επανάσταση στα χειρουργεία – Πότε θα «πιάσουν δουλειά»

Φαίνεται να πλησιάζει η εποχή που οι ασθενείς θα πάψουν να δοκιμάζουν νέα φάρμακα που υποτίθεται θα αντιμετωπίζουν την ασθένειά...

Πριν φτιάξουμε το ψηφιακό φροντιστήριο ας φτιάξουμε το κανονικό σχολείο πρώτα

Η επέκταση των ψηφιακών εφαρμογών, ιδίως στις συναλλαγές του πολίτη με το δημόσιο, είναι μια από τις σημαντικότερες...

Στεγαστική κρίση στην Ευρώπη: Ελληνική πρωτιά – Πάνω από 40% του διαθέσιμου εισοδήματος το κόστος στέγασης

Η ευρωπαϊκή στεγαστική κρίση, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και δεκαετίες, γίνεται αισθητή από την Ολλανδία έως την...