Δήμαρχος ή εκπρόσωπος τύπου; – Απαξιωτική ανάρτηση Μάρκου προς τους πολίτες που τον ανέδειξαν

Date:

Share post:

Είναι τουλάχιστον προκλητικό, να βλέπουμε την οικονομική απαξίωση της περιοχής να μεγαλώνει καθημερινά και να διευρύνεται και την ίδια ώρα οι αιρετοί να προσπαθούν ανερυθρίαστα να κρυφτούν με φύλλο συκής για τις ευθύνες τους.

Στα απανωτά κρούσματα κλεισίματος υποκαταστημάτων τραπεζών, της Εθνικής στην Αρτέμιδα και της Eurobank στα Σπάτα, ήρθε να προστεθεί ακόμη ένα, της Τράπεζας Πειραιώς αυτή τη φορά στο “Εκπτωτικό Χωριό”.

Ακριβώς αυτό το γεγονός, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά ο Δήμαρχος Σπάτων Αρτέμιδας Δημήτρης Μάρκου για να δικαιολογήσει τον οικονομικό μαρασμό των Σπάτων και την “μάχη” της Αρτέμιδας να σταθεί ζωντανή απέναντι στα μεγαθήρια.

Αναλαμβάνοντας χρέη εκπροσώπου τύπου της τράπεζας (το ίδιο είχε κάνει και στο κλείσιμο της Eurobank) χωρίς καν να έχει ανακοινωθεί κάτι επισήμως- μας ενημερώνει για το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Πειραιώς αναλαμβάνοντας να εξηγήσει και τους λόγους.

Για όλα φταίει λοιπόν η παγκοσμιοποίηση και η ΕΚΤ, όπως λέει ο κ. Μάρκου και διερωτάται: Μήπως και εκεί δεν υπάρχουν καταστήματα να το στηρίξουν ή μήπως δεν έχει κόσμο για να κάνει συναλλαγές; Ενώ καταλήγει: Δε νομίζω να ακούσουμε πάλι ότι ευθύνεται και για αυτό το κλείσιμο καταστήματος η Δημοτική Αρχή….

Είναι προφανής η αγωνία απαλλαγής της δημοτικής αρχής από οιαδήποτε ευθύνη ανεξαρτήτως, μέσα από μια “αλληλουχία” άσχετων συλλογισμών ως προς το βολικό συμπέρασμα.

Ούτε καν μπαίνει στον κόπο να απαντήσει έστω συντόμως, ή να προσπαθήσει να καθησυχάσει την αγωνία που διακατέχει το σύνολο των κατοίκων Σπάτων και Αρτέμιδας, είτε το λένε ανοιχτά είτε όχι, για τη διαρκή υποβάθμιση της περιοχής.

Προφανώς η αγωνία του ως Δημάρχου για τον τόπο, αποτιμάται αναλόγως και στην πρώτη φωτογραφία του έτους που έσπευσε να την αναρτήσει από το κέντρο της Αθήνας και όχι από κάποια γωνιά των πόλεων που τον τίμησαν με το δημαρχιακό αξίωμα.

Αγωνία για την επικοινωνιακή προβολή του και την καρέκλα της εξουσίας…

https://www.facebook.com/markou.dim2/posts/10158107888947235

spot_img

Related articles

Τι μπορεί να φταίει και απροσδόκητα ο σκύλος ουρεί μέσα στο σπίτι;

Αν ο σκύλος έχει μάθει να κάνει την ανάγκη του εκτός σπιτιού, αλλά ξαφνικά βρίσκουμε μια «λιμνούλα» μέσα...

Γιατί οι κάλπες τορπιλίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών

Σε προεκλογικό πυρετό, για να χρησιμοποιήσουμε ένα δημοσιογραφικό κλισέ, βρίσκεται η Βόρεια Μακεδονία ενόψει του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών,...

Ισραήλ: Γιατί δεν έχει μιλήσει ακόμη ο Ερντογάν; – Καυτό το κλίμα στην Τουρκία

Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ προκάλεσε παγκόσμιο ντόμινο αντιδράσεων, αλλά παράλληλα κατέγραψε και μία αξιοσημείωτη «ηχηρή» σιωπή και απουσία...

Το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τη Γάζα – Οι ΗΠΑ «δεν θα συμμετέχουν» σε αντεπίθεση κατά του Ιράν

Στη μύτη των ποδιών του είναι ολόκληρος ο πλανήτης, αναρωτώμενος αν το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση...