Ένωση Επαγγελματιών: Καταγγελίες για την τρόπο της απόφασης να ανοίγουν τα καταστήματα Κυριακές στο Πικέρμι

Date:

Share post:

Ανακοίνωση για τα όσα έγιναν την Τετάρτη στην συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Πικερμίου με αφορμή το θέμα της πρότασης για να ανοίγουν Κυριακές τα καταστήματα της περιοχής έβγαλε η Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών Εμπόρων Ραφήνας. Σ΄αυτή αναφέρεται ότι… “το εν λόγω θέμα αφενός δεν συνοδευόταν από καμία εισήγηση (επαγγελματία ή μέλους του τοπικού συμβουλίου) αφετέρου δεν παρουσιάστηκαν έγγραφα αιτήματα συνάδελφων που να δικαιολογούν την παραπάνω πρόταση τους”

Επίσης τονίζεται ότι… “Με βάση τα παραπάνω αλλά και την επιθετικότητα που έδειξαν προς την Ένωση μας συμπεραίνεται εύκολα ότι σκοπός δεν είναι η εξυπηρέτηση των τοπικών επιχειρηματιών αλλά άλλος”.

Η ανακοίνωση της Ένωσης :

Η Ένωση μας την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020, παραβρέθηκε στην συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Πικερμίου με αφορμή το 4ο θέμα της συνεδρίας του:

«Πρόταση για να ανοίγουν τις Κυριακές τα καταστήματα της Δημοτικής Κοινότητας Πικερμίου όπως ανοίγουν της Δημοτικής Κοινότητας Ραφήνας για την εξυπηρέτηση των πολιτών και του τουριστικού κοινού.»

Από την συζήτηση που ακολούθησε με τα μέλη του συμβουλίου κ. Αδαμόπουλο και κ. Κατσούδα, με τον Πρόεδρο μας Σπύρο Μαυρολέων διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω θέμα αφενός δεν συνοδευόταν από καμία εισήγηση (επαγγελματία ή μέλους του τοπικού συμβουλίου) αφετέρου δεν παρουσιάστηκαν έγγραφα αιτήματα συνάδελφων που να δικαιολογούν την παραπάνω πρόταση τους.

Με βάση τα παραπάνω αλλά και την επιθετικότητα που έδειξαν προς την Ένωση μας συμπεραίνεται εύκολα ότι σκοπός δεν είναι η εξυπηρέτηση των τοπικών επιχειρηματιών αλλά άλλος.

Εντύπωση επίσης μας έκανε ότι μετά το πέρας της συνεδρίασης «παπαγαλάκια» που δεν βρίσκονταν καν στο χώρο ώστε να έχουν άμεση ενημέρωση, δημοσίευσαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδα «ευφυολογήματα» για την Ένωση και τον πρόεδρο της τα οποία μόνο τους ιδίους ενδεχομένως μπορούν να δηλητηριάσουν, επίσης φρόντισαν να παρουσιάσουν μονομερείς απόψεις με ξεκάθαρο στόχο την σπίλωση της Ένωσης μας.
(Δυστυχώς αντιλαμβανόμαστε ότι ο κόσμος δεν είναι Αγγελικά πλασμένος)

Χωρίς να γινόμαστε κουραστικοί προς τους συναδέλφους μας, επαναλαμβάνουμε σε όλους τους τόνους , ώστε τα ψέματα και οι ανακρίβειες να λάβουν τέλος πλέον,

ΟΤΙ:
• Η Ένωση στήριξε – στηρίζει και θα στηρίζει όλους του επαγγελματίες – επιχειρηματίες με τον ίδιο ζήλο σε όποιο μέρος του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου και εάν δραστηριοποιούνται.
(Το έχουμε αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν εξάλλου)
• Δεν εμπλεκόμαστε σε πολιτικά παιχνίδια και δεν τα επιτρέπουμε να γίνονται στις πλάτες των συναδέλφων μας.

• Ο κάθε επιχειρηματίας έχει δικαίωμα να αποφασίζει για τον τρόπο που θα δουλέψει η επιχείρηση του και δεν χρειάζεται αυτόκλητους υπερασπιστές της επιχειρηματικότητας και δη από αναρμόδια όργανα.

(Τα τοπικά συμβούλια με βάση Αρ. Εγ. 88 ΑΠ. 59846/21.08.2019 «Λειτουργία κοινοτήτων» δεν έχουν καμία αρμοδιότητα για την παραπάνω απόφαση).

Τέλος κλείνοντας οφείλουμε να επαναλάβουμε την πάγια θέση μας , ότι στηρίζουμε τους συνάδελφους καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στο κοινοτικό διαμέρισμα Πικερμίου όσον αφορά τις Κυριακές ,με όποια απόφαση και να λάβουν αρκεί να προέρχεται από τους ίδιους.

Αγαπώ τον τόπο μου στηρίζω την τοπική Αγορά.

Ακολουθεί η επιστολή της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών Εμπόρων Ραφήνας-Πικερμίου προς το Κοινοτικό Συμβούλιο Πικερμίου:

Πηγή: irafina.gr

spot_img

Related articles

Ευρωεκλογές: Πρώτη σε «σταυρούς» η ακρίβεια – Αναταράξεις σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για υποψήφιους και στρατηγικές

Με τις ευρωεκλογές να έχουν πάρει χαρακτήρα «εθνικής κάλπης» για την κυβέρνηση, όπως δηλώνει εμφατικά ο ίδιος ο...

«Με ένα όνειρο τρελό…» – Σε έκσταση οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο Βενιζέλος

Ώρα αποθέωσης στο Ελ. Βενιζέλος για τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού. Η αποστολή των μεγάλων...

Ο “λάθος υπολογισμός” που οδήγησε στην κλιμάκωση της σύγκρουσης Ισραήλ – Ιράν

Το Ισραήλ βρισκόταν μόλις λίγα λεπτά πριν από μια αεροπορική επιδρομή την 1η Απριλίου, η οποία σκότωσε αρκετούς...

Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News μετέδωσε, επικαλούμενο πηγή του στην αμερικανική κυβέρνηση, ότι πύραυλοι που εκτόξευσαν αεροσκάφη του...