«Έξυπνο» όπλο στα σύνορα

Date:

Share post:

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στο Twitter, η Ελλάδα εξασφάλισε εποχούμενο ανεμιστήρα για την αντιμετώπιση των δακρυγόνων της Τουρκικής Αστυνομίας και του καπνού από τις πυρκαγιές που πλέον οι εισβολείς προκαλούν και από καπνό!

Σύμφωνα με ειδικές εκτιμήσεις, παρόμοια οχήματα χρησιμοποιούνται διεθνώς από πυροσβεστικές δυνάμεις κυρίως για πυρκαγιές σε σήραγγες.

Την ίδια ώρα, ανώτατο στέλεχος της λεωφόρου Κατεχάκη σχετικά με την διαχείριση του μεταναστευτικού, δηλώσει στο ΒΗΜΑ:

«Μετά από τα πρόσφατα γεγονότα στον Εβρο είναι ειλημμένη απόφασή μας κανείς να μην περάσει στην χώρα μας, είτε από τα χερσαία είτε από τα θαλάσσια σύνορα. Η στάση μας πλέον θα είναι αδιάλλακτη και η λύση ας δοθεί μέσω των συνεννοήσεων της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, με αιτήματα αλλοδαπών που θα υποβάλλονται σε διπλωματικές αντιπροσωπείες στην Κωνσταντινούπολη και άλλες τουρκικές πόλεις».

Οι επιτελείς του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και οι αρχές ασφαλείας, έχουν σαφείς αναφορές ότι τούρκοι στρατιωτικοί οριοθετούν νέους καταυλισμούς εισβολέων στον Έβρο ενώ παρά την φαινομενική ησυχία του τελευταίου τριημέρου, πιθανολογείται ότι θα υπάρξει κλιμάκωση της έντασης, τις επόμενες ημέρες.

Ημερομηνία- ορόσημο είναι η 17η Μαρτίου, οπότε θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος της Κωνσταντινούπολης για το «μεταναστευτικό», με τους ηγέτες της Γαλλίας, της Γερμανίας και ενδεχομένως της Βρετανίας.

spot_img

Related articles

Ευρωεκλογές: Πρώτη σε «σταυρούς» η ακρίβεια – Αναταράξεις σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για υποψήφιους και στρατηγικές

Με τις ευρωεκλογές να έχουν πάρει χαρακτήρα «εθνικής κάλπης» για την κυβέρνηση, όπως δηλώνει εμφατικά ο ίδιος ο...

«Με ένα όνειρο τρελό…» – Σε έκσταση οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο Βενιζέλος

Ώρα αποθέωσης στο Ελ. Βενιζέλος για τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού. Η αποστολή των μεγάλων...

Ο “λάθος υπολογισμός” που οδήγησε στην κλιμάκωση της σύγκρουσης Ισραήλ – Ιράν

Το Ισραήλ βρισκόταν μόλις λίγα λεπτά πριν από μια αεροπορική επιδρομή την 1η Απριλίου, η οποία σκότωσε αρκετούς...

Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News μετέδωσε, επικαλούμενο πηγή του στην αμερικανική κυβέρνηση, ότι πύραυλοι που εκτόξευσαν αεροσκάφη του...