Ισραήλ: Η Υπουργός Παιδείας χαρακτήρισε Έγκλημα τους εμβολιασμούς στα σχολεία καθώς και τα Lockdown

Date:

Share post:

AΠΟΓΝΩΣΗ!

Αυτή είναι η λέξη που κυριαρχεί στο υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ καθώς τα μέλη της Ισραηλινής κυβέρνησης ανακαλύπτουν έντρομοι το αδιέξοδο της πολιτικής που ξεκίνησε η προηγούμενη κυβέρνηση Nετανιάχου με τα εμβόλια και τα lockdown.

Σύμφωνα με τους TIMES OF ISRAEL ρεπορτάζ των Καναλιών 12 και 13 και αλλού ανέφεραν ότι η υπουργός Παιδείας Yifat Shasha-Biton, η οποία έχει αντιμετωπίσει αντιδράσεις καθώς, χαρακτήρισε «έγκλημα» τα σχέδια εμβολιασμού των μαθητών στα σχολεία, δήλωσε κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ότι η επιλογή του lockdown «πρέπει να αφαιρεθεί» από την ημερήσια διάταξη.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η Yifat Shasha-Biton ανέφερε ότι μια τέτοια συζήτηση θα οδηγούσε σε οικονομική αστάθεια και ότι «οι άνθρωποι είναι ανήσυχοι για τα προς το ζην». «Είδαμε τα διαγράμματα – δεν έχει σημασία αν οι χώρες επέβαλαν lockdown ή όχι, τα διαγράμματα νοσηρότητας φαίνονται τα ίδια».

Ο υπουργός Πληροφοριών Elazar Stern συμφώνησε: «Πρέπει να εξαλείψουμε τη λέξη “lockdown” από το λεξικό μας. Προκαλούμε τους ανθρώπους να ζουν υπό απειλή».
Ο Hamad Amar, υπουργός στο υπουργείο Οικονομικών, σημείωσε ότι η Αυστραλία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον όγδοο αποκλεισμό της, ωστόσο τα κρούσματα εξακολουθούν να αυξάνονται, υποστηρίζοντας ότι «το κλείδωμα δεν είναι λύση».

Άλλοι υπουργοί τόνισαν την ανάγκη για ένα κλείδωμα και τη σημασία της δημόσιας συζήτησης για ένα κλείδωμα πριν από την επιβολή του.

«Επίσης, δεν νομίζω ότι πρέπει να τρομοκρατήσουμε το κοινό, αλλά η αλήθεια είναι ότι η πραγματικότητα είναι τρομακτική», δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας Omer Barlev «Η χειρότερη κατάσταση είναι να μην αναφέρουμε τη λέξη« lockdown »και μετά σε τέσσερις εβδομάδες να φτάσουμε σε lockdown.
“Πρέπει να πούμε την αλήθεια – είναι στα χέρια του κοινού”, πρόσθεσε ο Barlev, προφανώς εννοώντας ότι η αυξημένη ευαισθητοποίηση του κοινού και η φροντίδα για τους κανόνες υγείας θα μπορούσε να εμποδίσει το κλείσιμο.

Mε απλά λόγια χάος…

kourdistoportocali.com

spot_img

Related articles

Οι συνέπειες…

Νέος και ωραίος αντιδήμαρχος το παλεύει όσο δε φαντάζεστε! Παρόλα αυτά η κατάσταση που αντιμετωπίζει μπορεί να χαρακτηριστεί...

Όποιος ψάχνει βρίσκει…

ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ 7:8.  Είναι δεδομένο πως στη ζωή έχεις δύο δρόμους... ο ένας είναι να προσαρμόζεσαι με την καθημερινότητα...

Μαρκ Ζάκερμπεργκ: Αντιδράσεις για το μυστικό καταφύγιό του στη Χαβάη

Το νησί Καουάι στη Χαβάη είναι γνωστό ως επίγειος παράδεισος στη μέση του πουθενά. Πλέον, βρίσκεται στο επίκεντρο μιας μεγάλης διαμάχης...

Η ΝΔ προσπαθεί να πάρει ψηφοφόρους από το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές

Στη στρατηγική προσέλκυσης κεντρώων ψηφοφόρων, η οποία αποδείχθηκε επιτυχημένη το 2019 και το 2023, επιμένει το Μαξίμου και...