Λάβρος ο Δημήτρης Γάκης κατά της Πανελλαδικής Παιδιατρικής Εταιρείας: «Παρανομείτε και παραβιάζετε τον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας»

Date:

Share post:

Με μια τεκμηριωμένη ανάρτηση ο ιατρός και πρώην διευθυντής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, αποδομεί με επιστημονικό τρόπο το έγγραφο-σοκ το οποίο εξέδωσε η Πανελλήνια Παιδιατρική Εταιρεία και ζητούσε από τους ιατρούς να αποκρύπτουν τις παρενέργειες των mRNA εμβολίων ώστε να εμβολιαστούν τα παιδιά.

Όσα αναφέρει ο Δ.Γάκης:

«ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜBOΛIO ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 12-17 ΕΤΩΝ

Είναι πρώτη φορά, από το 1973 επί Χούντας που μπήκα στην Ιατρική Σχολή, μέχρι σήμερα που είδα κάτι τέτοιο από να γίνεται από επιστημονική εταιρεία του χώρου της Ιατρικής.

Γράφουν στο Δελτίο Ενημέρωσης Παιδιάτρων μεταξύ των άλλων:

1. «Αναφορικά με τον COVID-19, θα πρέπει να τονίζουμε τις δυσάρεστες συνέπειες της νόσου και ΟΧΙ ΤΙΣ ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ …»

Ωραία ηθική και δεοντολογία, κύριοι! Το ξέρετε ότι παρανομείτε με αυτήν την προτροπή σας παραβιάζοντας , κατάφωρα, το Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας, νόμος 3418/ΦΕΚ 287/28-11-2005, άρθρο 11, που λέει «Ο Ιατρός έχει καθήκον ΑΛΗΘΕΙΑΣ προς το ασθενή. Οφείλει να ενημερώνει ΠΛΗΡΩΣ για τις συνέπειες και τους ενδεχόμενους κινδύνους…»;

2. «Το τείχος προστασίας δυστυχώς δεν επετεύχθη λόγω άρνησης των ηλικιωμένων να εμβολιαστούν», γράφουν.

Τείχος προστασίας δεν υπάρχει ούτε πρόκειται να υπάρξει για τους Κορωνοιούς και τους ιούς της γρίπης (Ορθομυξοϊοί), διότι μεταλλάσσονται! Μπορεί να επιτευχθεί μόνο σε μη μεταλλασσόμενους ιούς , πχ Ιλαράς, Ανεμευλογιάς κλπ

Επίσης τείχος προστασίας δεν επρόκειτο να επιτευχθεί με εμβόλια τα οποία δεν προφυλάσσουν από την μόλυνση (η προστασία του m-RNA εμβολίου έπεσε στο 39%) και από την μετάδοση (οι εμβολιασθέντες που μολύνονται έχουν παρόμοιο ιικό φορτίο με τους ανεμβολίαστους, άρα μεταδίδουν το ίδιο!

3.Επίσης, με ποια λογική θα πρέπει να εμβολιάσουμε τα παιδιά για να προφυλάξουμε τους ηλικιωμένους; Ξεχνάτε ότι η αποτίμηση της πολυτιμότητος ενός ατόμου για την κοινωνία μετράται σε Ανθρωπο-Έτη; (άνθρωποι Χ έτη που τους απομένουν να ζήσουν- μέσος όρος επιβίωσης τα 80 έτη). Επομένως ένα ένας 79χρονος αποτιμάται σε 1 ανθρωπο-έτος, ενώ ένας 12χρονος σε 68 ανθρωπο-έτη. Αλλά επειδή αυτός θα παντρευτεί και θα αποκτήσει δύο παιδιά η συνολική αποτίμηση του 12χρονου είναι: 68+80+80=228 ανθρωπο-έτη. Συγκρίνετε, λοιπόν 228 ανθρωπο-έτη με το ένα ανθρωπο-έτος και συνιστάτε να εκθέσουμε, στον όποιο κίνδυνο (έστω και ελάχιστο) συνεπάγεται το εμβόλιο, το άτομο αξίας 228 αντί για το άτομο αξίας 1 ανθρωπο-έτους;;;

3. «Ένας αριθμός παιδιών και εφήβων, που στις ΗΠΑ υπολογίζεται σε ποσοστό 15%, στην δε Ευρώπη πιθανόν να ανέρχεται σε μικρότερο ποσοστό, εμφανίζουν το μετά Covid-19  πολυσυστηματικό φλεγμονώδες σύνδρομο με θνησιμότητα 1,7%”

Το ποσοστό αυτό, 15% ,είναι τερατώδες και ανακριβέστατο! Στις ΗΠΑ, το ποσοστό του συνδρόμου ΜΙS-C στα παιδιά της λευκής φυλής (στις άλλες φυλές είναι μεγαλύτερο) είναι 1/1.000.000 ανθρωπο-μήνες (δηλαδή ένα παιδί 12 ετών ή 144 ανθρωπο-μηνών έχει πιθανότητα 144/1.000.000 ή 0.0144 % ή 110/1.000.000 νοσήσεις από Covid-19 0,011% των νοσήσεων από Covid-19. Δηλαδή ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ. Στην Νέα Υόρκη υπολογίστηκε η συχνότητα σε 11,4/1.000.000 ατόμων μικρότερων από τα 21 έτη ήτοι ποσοστό 0.0114%.

Στο UpToDate η συχνότητα που αναφέρεται στους <21 ετών είναι 2/100.000 ήτοι 0.002% ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΩΤΑΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΣΥΧΝΟ , ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕTAI στο δελτίο.

4.Η θνητότητα είναι χαμηλή σε αυτό το σπάνιο σύνδρομο και αναφέρεται στο σύνολο ως 1,9% στο Contagionlive.com (1-3-2021). Είναι δε πιο χαμηλή για τα παιδιά της λευκής φυλής.

5. Αναφέρετε ως ποσοστό περικαρδιτίδων/ μυοκαρδιτίδων το 12 περιπτώσεις ανά 1.000.000

a. Το CDC αναφέρει 62.8 περιπτώσεις/ 1.000.000 δεύτερες δόσεις του m-RNA εμβολίου για τις ηλικίες 12-17 ετών

5. Όσον αφορά τις μυοκαρδίτιδες που όπως αναφέρει είναι αυτοϊώμενες σε 5-6 ημέρες, υποβαθμίζοντας την σημασία της μυοκαρδιακής βλάβης θα πω τα εξής:

a. Δεν υφίσταται «αθώα» μυοκαρδίτιδα. Κάθε μυοκαρδίτιδα διαγιγνώσκεται , μεταξύ των άλλων , από την άνοδο των μυοκαρδιακών ενζύμων στο αίμα , κάτι που σημαίνει λύση καρδιακών μυϊκών ινών.

b. Είναι γνωστό, ότι οι μυϊκές ίνες (κύτταρα) και τα νευρικά κύτταρα ΔΕΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ. Όταν βλαβούν αντικαθίστανται από ινώδη συνδετικό ιστό (ουλή)! Χάνεται, δηλαδή μυϊκός ιστός με επακόλουθο μειωμένη συσταλτικότητα του καρδιακού μυός για το υπόλοιπο της ζωής του εφήβου. (Έχω πρόσφατο παράδειγμα 18χρονου που μετά μετεμβολιαστική μυοκαρδίτιδα , έχει περιοχές μειωμένης απεικόνισης/ συσταλτικότητος στην μαγνητική.)

6. Λένε «θα έπρεπε να μην υπερτονίζονται οι περικαρδίτιδες ως παρενέργειες των m-RNA εμβολίων αλλά οι θάνατοι από τις περικαρδίτιδες από Covid-19»

a. Οι μεμονωμένες περικαρδίτιδες είναι σπάνιες. Συνηθέστερα είναι περικαρδιομυοκαρδίτιδες. https://www.sickkids.ca/…/interim-guidance_myocarditis…

b. Και εδώ παραβιάζεται ο Νόμος περί Ιατρικής Δεοντολογίας 3418/ΦΕΚ 287/28-11-2005, άρθρο 11

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ, πρόκειται για ένα απαράδεκτο κείμενο , που προσβάλλει το Ιατρικό Σώμα, που βρίθει από επιστημονικές ανακρίβειες, σε σημείο που να αναρωτιέμαι αν το έγραψε γιατρός ή…»

 

 

 

spot_img

Related articles

Το μήνυμα του Ιράν στο Ισραήλ: “Μην απαντήσετε, αλλιώς η αντίδρασή μας θα είναι μεγαλύτερη”

Το Ιράν προειδοποίησε το Ισραήλ για μία μεγαλύτερη επίθεση κατά της επικράτειας του, στην περίπτωση, που οι Ισραηλινοί απαντήσουν...

Μέση Ανατολή: η επόμενη μέρα του ιρανικού χτυπήματος στο Ισραήλ

Η επόμενη μέρα των ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ, φέρνει και το κρίσιμο ερώτημα εάν αυτές ήταν απλώς ο...

Φεύγει ο μισθός στα απολύτως απαραίτητα – Ξεμένουν από τα μισά του μήνα λόγω ακρίβειας

Εξακολουθεί να «καλπάζει» η ακρίβεια, παρά τα νέα κυβερνητικά μέτρα, με την συντριπτική πλειονότητα των πολιτών να ξοδεύει το μεγαλύτερο...

Γενέθλια για την Νατάσα Παζαΐτη – Η οικογενειακή φωτογραφία

Σήμερα είναι μία ξεχωριστή ημέρα για την Νατάσα Παζαΐτη, καθώς έχει τα γενέθλιά της. Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού...