Μυρίζει “μπαρούτι” μετά την πρόταση Αδαμόπουλου για άνοιγμα των καταστημάτων Κυριακές και στο Πικέρμι

Date:

Share post:

Την έντονη αντίδραση της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Ραφήνας προκάλεσε η πρόταση του κ. Θανάση Αδαμόπουλου στη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου στο Πικέρμι να ανοίγουν τα καταστήματα Κυριακές και στο Πικέρμι, όπως στη Ραφήνα.

Η Ένωση με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι στην επόμενη συνεδρίαση θα παραστεί ώστε να ενημερώσει αναλυτικά για τις θέσεις της.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ένωση μας με έκπληξη διαπίστωσε ότι την Τετάρτη 12 Φεβ. 2020 στο Κοινοτικό Συμβούλιο Πικερμίου υπάρχει η εξής εισήγηση:

«Πρόταση για να ανοίγουν τις Κυριακές τα καταστήματα της Δημοτικής Κοινότητας Πικερμίου όπως ανοίγουν της Δημοτικής Κοινότητας Ραφήνας για την εξυπηρέτηση των πολιτών και του τουριστικού κοινού.»

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συναδέλφους μας του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, όπου είμαστε ο μοναδικός φορέας που τους εκπροσωπεί, ότι ουδέποτε υπήρξε πρόταση από την ένωση μας ή μέλους μας, επαγγελματία, έμπορου, προς την ένωση για το παραπάνω θέμα. Ως εκ τούτου ενημερώνουμε ότι θα παραβρεθούμε στην συνεδρίαση της κοινότητας Πικερμίου ώστε να τοποθετηθούμε αναλυτικά για το συγκεκριμένο θέμα και να διευκρινίσουμε επίσης ότι επαγγελματικά ή εμπορικά θέματα εισηγούνται από τους αρμοδίους φορείς και όχι από πολιτικούς ή πολιτικές παρατάξεις που μπορεί να κρύβουν και ιδιοτελείς σκοπούς.

Η Ένωση μας σε συνεργία με τοπικούς επιχειρηματίες και με την ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΟΙΥΕ συμμετέχει στην αίτηση ακυρώσεως της απόφασης που επιτρέπει στο McArthurGlen να ανοίγει τις Κυριακές. Τις Νομικές διαδικασίες αλλά και τις οικονομικές επιβαρύνσεις θα τις αναλάβει η ΕΣΕΕ.

Ο πρόεδρος              Η γραμματέας

Σπ. Μαυρολέων   Σοφία Κοταρίδου

spot_img

Related articles

Το μήνυμα του Ιράν στο Ισραήλ: “Μην απαντήσετε, αλλιώς η αντίδρασή μας θα είναι μεγαλύτερη”

Το Ιράν προειδοποίησε το Ισραήλ για μία μεγαλύτερη επίθεση κατά της επικράτειας του, στην περίπτωση, που οι Ισραηλινοί απαντήσουν...

Μέση Ανατολή: η επόμενη μέρα του ιρανικού χτυπήματος στο Ισραήλ

Η επόμενη μέρα των ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ, φέρνει και το κρίσιμο ερώτημα εάν αυτές ήταν απλώς ο...

Φεύγει ο μισθός στα απολύτως απαραίτητα – Ξεμένουν από τα μισά του μήνα λόγω ακρίβειας

Εξακολουθεί να «καλπάζει» η ακρίβεια, παρά τα νέα κυβερνητικά μέτρα, με την συντριπτική πλειονότητα των πολιτών να ξοδεύει το μεγαλύτερο...

Γενέθλια για την Νατάσα Παζαΐτη – Η οικογενειακή φωτογραφία

Σήμερα είναι μία ξεχωριστή ημέρα για την Νατάσα Παζαΐτη, καθώς έχει τα γενέθλιά της. Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού...