Νέες πολύωρες διακοπές νερού σε Σπάτα και Αρτέμιδα

Date:

Share post:

Ο δήμος Σπάτων Αρτέμιδας ανακοίνωσε ότι λόγω εργασιών αναβάθμισης του δικτύου θα υπάρξει πτώση πίεσης ή και προσωρινή διακοπή νερού.

  • Τρίτη 21-01-2020 από 9:00 έως 17:00

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές, ότι την Τρίτη 21-01-2020 από 9:00 έως 17:00 θα σημειωθεί μείωση πίεσης ή και προσωρινή διακοπή νερού στην οδό Αγ. Ιωάννου και θα επηρεαστεί η υδροδότηση των περιοχών Πράσινος Λόφος, Κυνηγόπουλου, Πετρωτά, Δεξαμενή, Παναγιά Γιάτρισσα, Βορινέζα, Πηγάδι Κατσίκι και Λυκομπούτι προκειμένου να εκτελεσθούν εργασίες αναβάθμισης του δικτύου.

  • Παρασκευή 24-01-2020 από 9:00 έως 15:00

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές, ότι από την Παρασκευή 24-01-2020 από 9:00 έως 15:00 θα σημειωθεί μείωση πίεσης ή και προσωρινή διακοπή νερού στην οδό Ολυμπίας & Μεταμορφώσεως Σωτήρος και θα επηρεαστεί η υδροδότηση των περιοχών Πετρωτά και Τέρμα Βραυρώνος προκειμένου να εκτελεσθούν εργασίες αναβάθμισης του δικτύου.

Από το Δήμο θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί η διάρκεια της μείωσης πίεσης ή των προσωρινών διακοπών.

spot_img

Related articles

Το Άνφιλντ αποχαιρετά τον Γιούργκεν Κλοπ

Έχουμε πολλές φορές αναφερθεί στις όμορφες ιστορίες που «γεννά» το ποδόσφαιρο. Ιστορίες που θα μπορούσαν κάλλιστα να χαρακτηριστούν...

Αντίγραφα των ανθρώπινων οργάνων φέρνουν επανάσταση στα χειρουργεία – Πότε θα «πιάσουν δουλειά»

Φαίνεται να πλησιάζει η εποχή που οι ασθενείς θα πάψουν να δοκιμάζουν νέα φάρμακα που υποτίθεται θα αντιμετωπίζουν την ασθένειά...

Πριν φτιάξουμε το ψηφιακό φροντιστήριο ας φτιάξουμε το κανονικό σχολείο πρώτα

Η επέκταση των ψηφιακών εφαρμογών, ιδίως στις συναλλαγές του πολίτη με το δημόσιο, είναι μια από τις σημαντικότερες...

Στεγαστική κρίση στην Ευρώπη: Ελληνική πρωτιά – Πάνω από 40% του διαθέσιμου εισοδήματος το κόστος στέγασης

Η ευρωπαϊκή στεγαστική κρίση, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και δεκαετίες, γίνεται αισθητή από την Ολλανδία έως την...