Νίκος Χατζηνικολάου – Αιχμηρό σχόλιο για την ατάκα Τσιτσιπά περί εμβολίων

Date:

Share post:

Νίκος Χατζηνικολάου: Δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τον εμβολιασμόο γνωστός δημοσιογράφος. Η ανάρτησή του στο Twitter.
Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, σχολίασε τις σημερινές δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά, όπου ο τελευταίος τόνισε πως θα εμβολιαστεί μόνο όταν γίνει υποχρεωτικό. Το σχόλιο αυτό προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα και όχι μόνο.

Νίκος Χατζηνικολάου: Το σχόλιό του για τον Στέφανο Τσιτσιπά
Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κατέκριναν τον Στέφανο Τσιτσιπά για την τοποθέτησή του. Μάλιστα επεσήμαναν ότι πριν από περίπου έναν χρόνο ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχε επιλεγεί από την κυβέρνηση για την ανάγκη τήρησης των μέτρων προστασίας.

Στο σχετικό σποτάκι αναδημοσίευσε από τον λογαριασμό του στο twitter ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο γνωστός δημοσιογράφος έγραψε μάλιστα: «Αυτόν τον Στέφανο αγαπάμε!» ενώ απάντησε και σε κάποιους χρήστες εκδηλώνοντας την απογοήτευσή του για όσα είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε πως ακόμη δεν έχει εμβολιαστεί κατά του Covid-19, σημειώνοντας πως θα το πράξει όταν ο εμβολιασμός καταστεί υποχρεωτικός.

 

«Δεν έχω κάνει το εμβόλιο, κανείς δεν το έχει θεωρήσει υποχρεωτικό έως τώρα.

Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα εμβολιασθώ, αλλά μέχρι να γίνει υποχρεωτικό, δεν πρόκειται να το κάνω», τόνισε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς που πρόσφατα ανέβηκε στο νούμερο 3 στην παγκόσμια κατάταξη. Νίκος Χατζηνικολάου

Ωστόσο, οι δημοσιογράφοι ακούγοντας τα λόγια του Τσιτσιπά επέμειναν λίγο αργότερα και στο ζήτημα.

«Θα εμβολιαζόσασταν μόνο αν ήταν υποχρεωτικό;», τον ρώτησαν, με τον Ελληνα πρωταθλητή να απαντά «φυσικά».

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι τέτοια εποχή ο Στέφανος Τσιτσιπάς συμμετείχε στην καμπάνια της Ελληνικής κυβέρνησης για τον κορωνοϊό «Μένουμε Ασφαλείς», ζητώντας από τον κόσμο να τηρεί τα μέτρα.

spot_img

Related articles

Το Άνφιλντ αποχαιρετά τον Γιούργκεν Κλοπ

Έχουμε πολλές φορές αναφερθεί στις όμορφες ιστορίες που «γεννά» το ποδόσφαιρο. Ιστορίες που θα μπορούσαν κάλλιστα να χαρακτηριστούν...

Αντίγραφα των ανθρώπινων οργάνων φέρνουν επανάσταση στα χειρουργεία – Πότε θα «πιάσουν δουλειά»

Φαίνεται να πλησιάζει η εποχή που οι ασθενείς θα πάψουν να δοκιμάζουν νέα φάρμακα που υποτίθεται θα αντιμετωπίζουν την ασθένειά...

Πριν φτιάξουμε το ψηφιακό φροντιστήριο ας φτιάξουμε το κανονικό σχολείο πρώτα

Η επέκταση των ψηφιακών εφαρμογών, ιδίως στις συναλλαγές του πολίτη με το δημόσιο, είναι μια από τις σημαντικότερες...

Στεγαστική κρίση στην Ευρώπη: Ελληνική πρωτιά – Πάνω από 40% του διαθέσιμου εισοδήματος το κόστος στέγασης

Η ευρωπαϊκή στεγαστική κρίση, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και δεκαετίες, γίνεται αισθητή από την Ολλανδία έως την...