Ο κορωνοϊός λύνει το πρόβλημα με τον Τρίτο Ναό

Date:

Share post:

Γνωστός Ραβίνος στο Ισραήλ, αναφερόμενος στον κορωνοϊό, λέει πως η λέξη «κορώνα», η οποία σημαίνει στέμμα, μας θυμίζει πως το αληθινό στέμμα του κόσμου λείπει ακόμα.

Την είδηση μεταδίδει το Israel Today και όχι δεν είναι σατιρική αλλά σοβαρότατη, όπως θα δείτε παρακάτω.

Την ώρα που έχουν ανοίξει για τα καλά συζητήσεις για την δημιουργία παγκόσμιας κυβέρνησης, εν αρχή πολιτικών, στον πλανήτη, στο Ισραήλ θεωρούν πως η θεραπεία στον κορωνοϊό θα έρθει από τον Τρίτο Ναό.

Ο Τρίτος Ναός του Σολομώντα επιδιώκεται να αναγερθεί στην Ιερουσαλήμ, πάνω στο λεγόμενο Όρος του Ναού. Εκεί οι Εβραίοι πιστεύουν πως θα στεφθεί ο «παγκόσμιος μεσσίας», ο οποίος θα αναλάβει τις τύχες του πλανήτη.

Ο Ραβίνος Aryeh Lipo δεν είναι τυχαίος. Είναι σπουδαγμένος καθηγητής, ο οποίος διατηρεί στενές επαφές με την κυβέρνηση Νετανιάχου. «Ο πανάγιος ένας θα είναι αυτός που με ευλογία θα κυβερνήσει από τον Ναό του, θα φέρει αληθινή κορώνα, προκειμένου να απαλείψει την αρρώστια του κορωνοϊού, η οποία προκαλεί τόσα προβλήματα στον κόσμο», αναφέρει.

Israel Today

Υπάρχει όμως ένα ζήτημα με τον Τρίτο Ναό.

Εκεί που θέλουν να τον αναγείρουν οι Εβραίοι, εφάπτεται και εκτείνεται ο τρίτος ιερότερος μουσουλμανικός τόπος μετά την Μέκκα και την Μεδίνα.

Πρόκειται για το λεγόμενο Χαράμ αλ Σαρίφ που στα αραβικά σημαίνει «ευγενές ιερό» με τον Θόλο του Βράχου που βρίσκεται στο κέντρο του Όρους του Ναού, στην περιοχή του εβραϊκού Δεύτερου Ναού. Εκεί λένε πως έλαβε χώρα ο μύθος της «θυσίας του Αβραάμ».

Έχουμε γράψει, εδώ και πολύ καιρό , πως αυτοί που θέλουν να δώσουν την «λύση» του Παλαιστινιακού για την «ειρήνη», θα καλέσουν εβραίους και μουσουλμάνους να χτίσουν μαζί, στο όνομα του Αβραάμ, κοινού πατέρα και των δύο, τον Τρίτο Ναό, του οποίου την ανέγερση ναι μεν επιθυμεί η Νέα Τάξη, αλλά όχι προς ανάδειξη του εβραϊκού δόγματος, παρά μιας παγκόσμιας κοινωνίας με συγχώνευση όλων των θρησκειών.

Δύσκολο; Στην αρχή ήταν! Με τον κορωνοϊό όμως η λύση ήρθε!

Μέσα ενημέρωσης γράφουν πως η πανδημία αναγκάζει Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους, εβραίους και μουσουλμάνους να συνεργαστούν.

Έχει κηρυχτεί κατάπαυση πυρός, παλαιστινιακές αρχές συνεργάζονται με τις εβραϊκές, ενώ δεκάδες χιλιάδες Παλαιστίνιοι θα μπορούν να εργαστούν στο Ισραήλ, αρκεί να μείνουν για δύο μήνες.

Όπως λοιπόν ο κόσμος δέχτηκε την καταπάτηση των ατομικών του ελευθεριών, φοβούμενος μην χάσει την ζωή του από τον ιό, ο οποίος πράγματι υπάρχει, ομοίως, Ισραηλινοί και παλαιστίνιοι, βρήκαν κοινό σημείο επαφής. Μέχρι στιγμής, τουλάχιστον!

Αντιλαμβάνεστε ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά σε αυτό που κάποιοι ονομάζουν Τρίτο Ναό και «παγκόσμιο μεσσία», κάποιοι άλλοι, κυρίως πολιτικοί, «παγκόσμια κυβέρνηση (με κίνδυνο διολίσθησης σε δικτατορία») και «παγκόσμιο πρωθυπουργό».

Μάλιστα ένας άλλος ραβίνος, ο Rav Yisrael Ariel εξηγεί, όπως θα δείτε, τις γραφές των Εβραίων για τον κορωνοϊό, αναφέροντας μεταξύ άλλων, πως σύντομα, τώρα στις μέρες μας οι λαοί θα συγκεντρωθούν στον Ναό της Ιερουσαλήμ.

Δείτε το βίντεο, πατώντας κάτω δεξιά, προκειμένου να ενεργοποιηθούν οι αγγλικοί υπότιτλοι:

el.gr
spot_img

Related articles

Οι συνέπειες…

Νέος και ωραίος αντιδήμαρχος το παλεύει όσο δε φαντάζεστε! Παρόλα αυτά η κατάσταση που αντιμετωπίζει μπορεί να χαρακτηριστεί...

Όποιος ψάχνει βρίσκει…

ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ 7:8.  Είναι δεδομένο πως στη ζωή έχεις δύο δρόμους... ο ένας είναι να προσαρμόζεσαι με την καθημερινότητα...

Μαρκ Ζάκερμπεργκ: Αντιδράσεις για το μυστικό καταφύγιό του στη Χαβάη

Το νησί Καουάι στη Χαβάη είναι γνωστό ως επίγειος παράδεισος στη μέση του πουθενά. Πλέον, βρίσκεται στο επίκεντρο μιας μεγάλης διαμάχης...

Η ΝΔ προσπαθεί να πάρει ψηφοφόρους από το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές

Στη στρατηγική προσέλκυσης κεντρώων ψηφοφόρων, η οποία αποδείχθηκε επιτυχημένη το 2019 και το 2023, επιμένει το Μαξίμου και...