«Οργώνει» την Ανατολική Αττική ο Πέτρος Φιλίππου, για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις 21 Μαΐου

Date:

Share post:

Σημαντική η παρουσία του Πέτρου Φιλίππου στην Ανατολική Αττική στην προεκλογική μάχη για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στις 21 Μαΐου.

Με συνεχείς περιοδείες, συγκεντρώσεις, επισκέψεις σε φορείς και συμμετοχή στις κεντρικές εκδηλώσεις ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δίνει τον παλμό του αγώνα για την πρωτιά το βράδυ των εκλογών. Για να έρθει η πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα. Για να υπάρξει Δικαιοσύνη Παντού!

Παρουσία στις κεντρικές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ

Ο Πέτρος Φιλίππου στην πρώτη γραμμή του αγώνα δίπλα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξη Τσίπρα στην ομιλία του στο Λαύριο, στις Αχαρνές για τον Ποντιακό Ελληνισμό και στην παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου. Πάντα παρών και στις ομιλίες των υποψήφιων βουλευτών σε όλη την Ανατολική Αττική.

Ομιλία στη Βάρκιζα

Δυναμικό μήνυμα νίκης στις 21 Μαΐου έστειλε ο Πέτρος Φιλίππου με την ομιλία του στη Βάρκιζα.

Περιοδείες σε λαϊκές αγορές

Θερμή υποδοχή από τους πολίτες έχει ο πρώην δήμαρχος Σαρωνικού και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής στις λαϊκές αγορές των Αχαρνών, Κορωπίου, Βάρκιζας, Σπάτων, Αρτέμιδος, Κερατέας που έχει επισκεφθεί μέχρι στιγμής.

Επισκέψεις σε δημαρχεία

Με ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση και πολλά θετικά μηνύματα στήριξης υποδέχθηκαν τον Πέτρο Φιλίππου οι τοπικές ηγεσίες και οι εργαζόμενοι στα δημαρχεία Αχαρνών, Παλλήνης, Ραφήνας, Σπάτων Κορωπίου και Μαρκοπούλου, αναγνωρίζοντάς του την μακρά και επιτυχημένη πορεία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Συναντήσεις – συζητήσεις με τους πολίτες

Διαδίδοντας το μήνυμα για την πολιτική αλλαγή, για να υπάρξει Δικαιοσύνη Παντού, σε συναντήσεις με συντρόφους και φίλους στις Αχαρνές, στην Κερατέα, στο Λαύριο, στη Νέα Μάκρη.

Ο αγώνας συνεχίζεται μαχητικά και δυναμικά για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές. Για να αποκτήσει η χώρα ισχυρή προοδευτική κυβέρνηση και να μπει φραγμός στα κοινωνικά ανάλγητα νεοφιλελεύθερα σχέδια της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Όλες και όλοι στις κάλπες στις 21 Μαΐου!

spot_img

Related articles

Το Άνφιλντ αποχαιρετά τον Γιούργκεν Κλοπ

Έχουμε πολλές φορές αναφερθεί στις όμορφες ιστορίες που «γεννά» το ποδόσφαιρο. Ιστορίες που θα μπορούσαν κάλλιστα να χαρακτηριστούν...

Αντίγραφα των ανθρώπινων οργάνων φέρνουν επανάσταση στα χειρουργεία – Πότε θα «πιάσουν δουλειά»

Φαίνεται να πλησιάζει η εποχή που οι ασθενείς θα πάψουν να δοκιμάζουν νέα φάρμακα που υποτίθεται θα αντιμετωπίζουν την ασθένειά...

Πριν φτιάξουμε το ψηφιακό φροντιστήριο ας φτιάξουμε το κανονικό σχολείο πρώτα

Η επέκταση των ψηφιακών εφαρμογών, ιδίως στις συναλλαγές του πολίτη με το δημόσιο, είναι μια από τις σημαντικότερες...

Στεγαστική κρίση στην Ευρώπη: Ελληνική πρωτιά – Πάνω από 40% του διαθέσιμου εισοδήματος το κόστος στέγασης

Η ευρωπαϊκή στεγαστική κρίση, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και δεκαετίες, γίνεται αισθητή από την Ολλανδία έως την...