Ότι συμβαίνει στη Μύκονο, μένει στη Μύκονο

Date:

Share post:

Η εντυπωσιακή γραμματέας, οι “πουράτοι” και το σχέδιο του Salt Bae στα Ματογιάννια (Βίντεο)

Οι απίστευτα υψηλοί τζίροι του εστιατορίου Nusr-et που άνοιξε πέρυσι πάνω από την Χώρα, με θέα όλο το νησί και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, από όπου παρήλασε όλο το εγχώριο και διεθνές enfant gate, φαίνεται πως γλύκαναν τον ”βασιλιά της μπριζόλας”, ο οποίος φέρεται διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να βρει έναν χώρο που να τον ικανοποιεί.

Ο Nusret ταξίδεψε γι’ αυτό τον σκοπό στην Μύκονο μες στην καρδιά του χειμώνα και όπως είναι φυσικό δεν πέρασε απαρατήρητος από την κάμερα που τον απαθανάτισε με την γραμματέα και τους… πουράτους φίλους του να γευματίζουν στο γνωστό εστιατόριο Kazarma στο παλιό λιμάνι.

Χαλαρός και ευδιάθετος ο Salt Bae που έχει γίνει παγκοσμίως γνωστός για τον τρόπο που αλατίζει το κρέας, απόλαυσε φρέσκο ψάρι, ενώ όταν κάποια στιγμή που ήταν όρθιος, από τα ηχεία του μαγαζιού ακούστηκε ένα τραγούδι του φίλου του, Αντώνη Ρέμου, έδειξε να το διασκεδάζει υψώνοντας το βλέμμα και τα χέρια του με αίσθημα ικανοποίησης.

Πηγή:mykonoslive.tv

spot_img

Related articles

Το Άνφιλντ αποχαιρετά τον Γιούργκεν Κλοπ

Έχουμε πολλές φορές αναφερθεί στις όμορφες ιστορίες που «γεννά» το ποδόσφαιρο. Ιστορίες που θα μπορούσαν κάλλιστα να χαρακτηριστούν...

Αντίγραφα των ανθρώπινων οργάνων φέρνουν επανάσταση στα χειρουργεία – Πότε θα «πιάσουν δουλειά»

Φαίνεται να πλησιάζει η εποχή που οι ασθενείς θα πάψουν να δοκιμάζουν νέα φάρμακα που υποτίθεται θα αντιμετωπίζουν την ασθένειά...

Πριν φτιάξουμε το ψηφιακό φροντιστήριο ας φτιάξουμε το κανονικό σχολείο πρώτα

Η επέκταση των ψηφιακών εφαρμογών, ιδίως στις συναλλαγές του πολίτη με το δημόσιο, είναι μια από τις σημαντικότερες...

Στεγαστική κρίση στην Ευρώπη: Ελληνική πρωτιά – Πάνω από 40% του διαθέσιμου εισοδήματος το κόστος στέγασης

Η ευρωπαϊκή στεγαστική κρίση, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και δεκαετίες, γίνεται αισθητή από την Ολλανδία έως την...