Ραφήνα: Πότε μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για την παροχή φυσικού αερίου

Date:

Share post:

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου και επικεφαλής της Συνεργασίας Ενεργών Πολιτών, Χρήστος Τσεμπέρης με ανάρτησή του στο FB ευχαριστεί όλους όσοι παραβρέθηκαν στην ενημερωτική εκδήλωση για το φυσικό αέριο -όντας παρών και ο ίδιος- όσο και την κ. Κωτσόγιαννη για την ενδιαφέρουσα παρουσίαση.

Ο κ. Τσεμπέρης επισημαίνει ότι είναι πολύ σημαντική η κατ’αρχήν εκδήλωση ενδιαφέροντος, ώστε να καταρτιστεί ο απαραίτητος ενεργειακός χάρτης και πληροφορεί τους δημότες για τις μέρες και τις ώρες που μπορούν να υποβάλλουν αίτηση:

Δευτέρα και Πέμπτη στο Δήμο Ραφήνας θα υπάρχουν υπάλληλοι της μελετητικής εταιρείας για την κατάθεση ή την υπογραφή της εκδήλωσης ενδιαφέροντος και την Παρασκευή το ίδιο θα γίνεται στο δημοτικό κατάστημα στο Πικέρμι. 10.00-14.00.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΕΜΠΕΡΗ:

Εξαιρετικού ενδιαφέροντος η σημερινή ενημερωτική εκδήλωση του Δήμου για το φυσικό αέριο, και τον αγώνα που δίνει για την οριστική συμπερίληψη ΚΑΙ του δήμου Ραφήνας – Πικερμίου στην αναγκαία επέκταση στην Ανατολική Αττική!

Αυτή η Δημοτική Αρχή και ο Βαγγέλης Μπουρνούς έχει αποδείξει ότι έχει ένα “κουσούρι”: Τους στόχους που βάζει, τους πάει μέχρι τέλους. Πιέζει, απαιτεί, διεκδικεί, σχεδιάζει για τους συμπολίτες μας! Δεν θεωρεί καμία υπόθεση χαμένη εκ των προτέρων και πείθει σταθερά όλους τους εμπλεκόμενους για τους σχεδιασμούς της.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το έμπρακτο ενδιαφέρον τους συμπολίτες μας, που βρέθηκαν στην ημερίδα.

Ευχαριστούμε και τον κ. Κ. Κωτσόγιαννη για την ενδιαφέρουσα παρουσίαση.

Ομως το “κλειδί” παραμένουμε όλοι εμείς. Παραμένει μεγάλης βαρύτητας η κατ’αρχήν εκδήλωση ενδιαφέροντος να είναι όσο πιο μαζική γίνεται, ώστε να καταρτιστεί ο απαραίτητος ενεργειακός χάρτης.

Δευτέρα και Πέμπτη στο Δήμο Ραφήνας θα υπάρχουν υπάλληλοι της μελετητικής εταιρείας για την κατάθεση ή την υπογραφή της εκδήλωσης ενδιαφέροντος και την Παρασκευή το ίδιο θα γίνεται στο δημοτικό κατάστημα στο Πικέρμι. 10.00-14.00.

Η συμμετοχή και οι υπογραφές όλων μας, αν αυτό είναι δυνατόν, θα αποτελέσει ένα εξαιρετικά ισχυρό διαπραγματευτικό ατού στα χέρια μας!!!

Ας μην αφήσουμε άλλους να αποφασίσουν για εμάς χωρίς εμάς. Στο χέρι μας είναι!

Χρήστος Τσεμπέρης

Δημ. Σύμβουλος Ραφήνας – Πικερμίου

https://www.facebook.com/chris.tseberis/posts/10221554176945775

spot_img

Related articles

Τι μπορεί να φταίει και απροσδόκητα ο σκύλος ουρεί μέσα στο σπίτι;

Αν ο σκύλος έχει μάθει να κάνει την ανάγκη του εκτός σπιτιού, αλλά ξαφνικά βρίσκουμε μια «λιμνούλα» μέσα...

Γιατί οι κάλπες τορπιλίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών

Σε προεκλογικό πυρετό, για να χρησιμοποιήσουμε ένα δημοσιογραφικό κλισέ, βρίσκεται η Βόρεια Μακεδονία ενόψει του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών,...

Ισραήλ: Γιατί δεν έχει μιλήσει ακόμη ο Ερντογάν; – Καυτό το κλίμα στην Τουρκία

Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ προκάλεσε παγκόσμιο ντόμινο αντιδράσεων, αλλά παράλληλα κατέγραψε και μία αξιοσημείωτη «ηχηρή» σιωπή και απουσία...

Το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τη Γάζα – Οι ΗΠΑ «δεν θα συμμετέχουν» σε αντεπίθεση κατά του Ιράν

Στη μύτη των ποδιών του είναι ολόκληρος ο πλανήτης, αναρωτώμενος αν το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση...