Ξεσπά πυρόπληκτη από το Μάτι για την “Επιτροπή Πληγέντων”: “Ποιοι είναι αυτοί, δεν τους γνωρίζουμε”

Date:

Share post:

Προς τον Υπουργό Ανάπτυξης Κο Γεωργιάδη & την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ Ματιού (, η οποία αναζητείται…)

Κε Υπουργέ Άδωνις Γεωργιάδης, ζω στο Μάτι, συμμετέχω στη ΣΕΚΜΑ από δημιουργίας της μετά τη φωτιά (http://syntonistikimati.blogspot.com/p/blog.htmlhttps://www.facebook.com/syntonistikimati).

Με δυο λόγια η ΣΕΚΜΑ (Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων στο Μάτι Αττικής) αποτελεί μια ομάδα ανθρώπων από το Μάτι, που τους ένωσε η φωτιά. Η συστράτευση είχε και έχει τις δυσκολίες της, ταπεινή μου γνώμη επετεύχθησαν κάποια πράγματα μέσα από πολύ δουλειά, όσον αφορά στην αποκατάσταση της περιοχής μας.

Η πανδημία είχε και έχει τις επιπτώσεις της και στη δραστηριοποίηση της ομάδας αλλά κύρια στην ανταπόκριση της κυβέρνησης σε αιτήματα των πυρόπληκτων, που όπως είναι αυτονόητο 3 χρόνια μετά την καταστροφή, αφορούν κύρια (αλλά όχι μόνο) ζητήματα επίσπευσης της αποκατάστασης αλλά και ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ.

Είναι γεγονός, που το βιώνουμε όλοι οι πυρόπληκτοι της περιοχής κάθε μέρα στο «πετσί» μας, πως μένουν ακόμα πολλά να γίνουν ώστε να μπορούμε να μιλάμε για ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Μην ξεχνάμε πως εκκρεμεί η ΗΘΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, που περνάει μέσα από τη δικαιοσύνη.

Δεν γνωρίζω κανέναν στο Μάτι, ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ, τις ανακοινώσεις της οποίας επικαλείστε με τόση έμφαση.

Είμαι σε θέση να γνωρίζω – όπως ο καθένας, που απλά «ρίχνει μια ματιά» στην ενημέρωση από την προαναφερθείσα ομάδα στο facebook (βλ. link) – ότι ουδέποτε η ΣΕΚΜΑ τουλάχιστον ανακοίνωσε οτιδήποτε σε σχέση με την τήρηση ή μη από την Πολιτεία και τον εκάστοτε Πρωθυπουργό των υποσχέσεων σε σχέση με την αποκατάσταση του Ματιού, μετά τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018.

Ποιοι είστε λοιπόν κύριες και κύριοι στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ του Ματιού; Ποιοι είναι αυτοί, που φροντίζουν για εμάς, χωρίς καν να τους γνωρίζουμε;

Κασσελούρη Βαρβάρα

spot_img

Related articles

Το μήνυμα του Ιράν στο Ισραήλ: “Μην απαντήσετε, αλλιώς η αντίδρασή μας θα είναι μεγαλύτερη”

Το Ιράν προειδοποίησε το Ισραήλ για μία μεγαλύτερη επίθεση κατά της επικράτειας του, στην περίπτωση, που οι Ισραηλινοί απαντήσουν...

Μέση Ανατολή: η επόμενη μέρα του ιρανικού χτυπήματος στο Ισραήλ

Η επόμενη μέρα των ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ, φέρνει και το κρίσιμο ερώτημα εάν αυτές ήταν απλώς ο...

Φεύγει ο μισθός στα απολύτως απαραίτητα – Ξεμένουν από τα μισά του μήνα λόγω ακρίβειας

Εξακολουθεί να «καλπάζει» η ακρίβεια, παρά τα νέα κυβερνητικά μέτρα, με την συντριπτική πλειονότητα των πολιτών να ξοδεύει το μεγαλύτερο...

Γενέθλια για την Νατάσα Παζαΐτη – Η οικογενειακή φωτογραφία

Σήμερα είναι μία ξεχωριστή ημέρα για την Νατάσα Παζαΐτη, καθώς έχει τα γενέθλιά της. Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού...